autor:

Fara foto

» » Prajituri

rafaelita

Autor: loredana cambrea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: loredana cambrea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 mai 2006

Ingrediente
150g nuca cocos,6 albusuri, 3 lg faina, 200g zahar, se coc 2 foi in tava. Crema:6 galbenusuri, 150g zahar, se pun 2 lg faina si 200ml lapte, lgt ness.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Se fierb pana se ingroasa, la sfarsit se amesteca cu 250g margarina. se aseaza o foaie ,crema, foaie, crema si se orneaza cu nuca de cocos colorata.
Daca ti-a placut reteta noastra "rafaelita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu martipan si fistic

Fursecuri cu martipan si fistic

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala,

6 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Prajituri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Blat 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza

8 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    monik , 10 august 2009

    A fost foarte delicioasa prajiturica, mai trimite si alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 150g nuca cocos,6 albusuri
  • 3 lg faina
  • 200g zahar
  • se coc 2 foi in tava. Crema:6 galbenusuri
  • 150g zahar
  • se pun 2 lg faina si 200ml lapte, lgt ness.

Raporteaza reteta

Fara foto

monik

A fost foarte delicioasa prajiturica, mai trimite si alte retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

5 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tort Diplomat