Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013
Ingrediente
210 g unt, 200 g zahar pudra, 200 g lapte praf, 4 vanilii, 250 g nuca de cocos, alune prajite si nesarate.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si se amesteca totul foarte bine. Daca vi se pare greu sa folositi lingura, puteti lucra cu mixerul la care atasati paletele pt aluat. Din compozitia rezultata formati bilute, in interiorul carora puneti cate o aluna. Bombonelele se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Pastrati bombonelele la rece in frigider pana la servire.
Mai multe retete, gasiti pe blogul meu, la adresa: http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de
8 voturi
2 comentarii
20 min
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.
Untul
33 voturi
11 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Natalia Sauta , 02 decembrie 2013
SIMPLU DE PREGATIT , TREBUIE DE INCERCAT
Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2013
felicitari, like
Karoly Mathe , 01 decembrie 2013
imi place, like&share, particip