Rafaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rafaello

Ingrediente

  • 7-8 oua
  • 450 g zahar
  • 350 g faina
  • 200 g unt sau margrina
  • 200 g cocos razuit
  • 250 ml lapte
  • frisca
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Blatul:

Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si o fiola esenta de vanilie.Se pune in tava tapetata sau cu hartie de copt, se coace la foc potrivit.(170grade)

Crema:

Galbenusurile se pun intr-o cratita impreuna cu 150 g zahar ,100g faina si 250 ml lapte.Se amesteca toate pe foc pana se ingroasa .Dupa racire se adauga 200g unt sau margarina si 100g cocos.

Crema se pune peste blat,deasupra frisca si apoi se presara cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise