zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros.
se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata.
punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase.
se poate face si cu mixerul si e bine sa cernem laptele praf inainte de folosire.
punem 150g cocos si zaharul vanilat si romul.
lasam sa se raceasca si apoi formam bilute pe care le umplem cu stafide si le tavalim prin cocos.
cine doreste poate sa puna si 2 foi de napolitane macinate in compozitie,desigur atunci se pune mai putin cocos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii