Rafaello

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • o cana zahar pudra
  • o cana lapte praf
  • 1 pachet alune
  • 2 pachete nuca cocos

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o aluna. Apoi se trec prin nuca de cocos si se dau la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor