autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

RAFAELO

Autor: ancuta neacsu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta neacsu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Ingrediente
10 oua, 14 linguri de zahar, 300 gr nuca de cocos (din care se opresc 50 gr pentru a se pune deasupra), 1 l de frisca, 250 ml de suc Frutti Fresh,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

26 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cele 14 linguri de zahar, apoi se adauga 250gr de nuca de cocos (amestecandu-se cu lingura de lemn de jos in sus).

Se tapeteaza tava cu ulei si faina, se baga la cuptor la foc mic. Dupa ce s-a copt se scoate si se lasa un pic la racit.

Apoi se insiropeaza cu sucul, s epune toata frisca deasupra, apoi se presara nuca de cocos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rafaelo

Rafaelo

Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

129 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

26 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 14 linguri de zahar
  • 300 gr nuca de cocos (din care se opresc 50 gr pentru a se pune deasupra)
  • 1 l de frisca
  • 250 ml de suc Frutti Fresh

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec Tigru