autor:

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

RAFAELO

Autor: ancuta neacsu (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancuta neacsu (Bucatar)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2007

Ingrediente
10 oua, 14 linguri de zahar, 300 gr nuca de cocos (din care se opresc 50 gr pentru a se pune deasupra), 1 l de frisca, 250 ml de suc Frutti Fresh,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

26 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cele 14 linguri de zahar, apoi se adauga 250gr de nuca de cocos (amestecandu-se cu lingura de lemn de jos in sus).

Se tapeteaza tava cu ulei si faina, se baga la cuptor la foc mic. Dupa ce s-a copt se scoate si se lasa un pic la racit.

Apoi se insiropeaza cu sucul, s epune toata frisca deasupra, apoi se presara nuca de cocos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

137 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rafaelo din cartofi  dulci si cocos.

Rafaelo din cartofi dulci si cocos.

-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica

19 voturi    9 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

26 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 14 linguri de zahar
  • 300 gr nuca de cocos (din care se opresc 50 gr pentru a se pune deasupra)
  • 1 l de frisca
  • 250 ml de suc Frutti Fresh

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu cacao, stafide si mac