autor:

raluk

» » Prajituri

RAFAELO CU FOI

Autor: raluk (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluk (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pt foi:5 oua,100g zahar,4 linguri faina,praf de copt. Pt crema 1:4 albuse 12 linguri zahar,100g nuca de cocos. Pt crema 2:4 galbenuse,4 linguri zahar,1 lingura miere de albina,putin lapte,1/2 pachet unt.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi. Crema 1:se bate albusurile cu zaharul pe abur,se adauga nuca de cocos, aceasta crema se imtinde pe toate cele 4 foi. Crema 2:galbenusurile,zaharul,mierea si laptele se bat pe abur, cand e rece se amesteca cu untul.Crema obtinuta se intinde doar pe primele 3 foi a patra foaie ramanand unsa doar cu prima crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELO CU FOI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt foi:5 oua,100g zahar,4 linguri faina,praf de copt. Pt crema 1:4 albuse 12 linguri zahar,100g nuca de cocos. Pt crema 2:4 galbenuse,4 linguri zahar,1 lingura miere de albina,putin lapte,1/2 pachet unt.

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajiturele pufoase