Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi. Crema 1:se bate albusurile cu zaharul pe abur,se adauga nuca de cocos, aceasta crema se imtinde pe toate cele 4 foi. Crema 2:galbenusurile,zaharul,mierea si laptele se bat pe abur, cand e rece se amesteca cu untul.Crema obtinuta se intinde doar pe primele 3 foi a patra foaie ramanand unsa doar cu prima crema.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii