Raffaello

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ~ 200 g unt
  • ~ 250 g zahar pudra
  • ~ 250 g lapte praf
  • ~ 200 g nuca de cocos
  • ~ alune si / sau migdale

Mod de preparare

Amesteci untul cu zaharul pudra , adaugi laptele praf si 150 g nuca de cocos. Omognezi compozitia si modelezi bilutele , iar la mijloc introduci o aluna sau migdala , apoi tavalesti bilutele prin nuca de cocos ramasa .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor