autor:

Fara foto

» » Prajituri

Raffaello

Autor: XxAndreea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: XxAndreea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Ingrediente
~ 200 g unt, ~ 250 g zahar pudra, ~ 250 g lapte praf, ~ 200 g nuca de cocos, ~ alune si / sau migdale

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Amesteci untul cu zaharul pudra , adaugi laptele praf si 150 g nuca de cocos. Omognezi compozitia si modelezi bilutele , iar la mijloc introduci o aluna sau migdala , apoi tavalesti bilutele prin nuca de cocos ramasa .
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort Raffaello cu zmeura

Tort Raffaello cu zmeura

Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.

18 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Bomboane Raffaello 2

Bomboane Raffaello 2

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele

2 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • ~ 200 g unt
  • ~ 250 g zahar pudra
  • ~ 250 g lapte praf
  • ~ 200 g nuca de cocos
  • ~ alune si / sau migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolata de casa