Ingrediente
Pentru Raffaello avem nevoie de:, - 150g zahar pudra cu vanilie, - 200g lapte praf, - 200g nuca de cocos, - o tabla de unt, - 2 foi de napolitane cu vanilie, - 100g alune/migdale intregi
Dificultate: Medie | Timp: 1h
16 voturi
Mod de preparare
In ceea ce priveste foile de napolitane, eu cumpar foile pentru vafe de la Vel Pitar. Obtinem astfel o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider.
Din pasta luam cate putin, punem o aluna/migdala in mijloc si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.
Veti vedea astfel ca puteti pacali pe oricine ca mananca din renumitele Rafaello ambalate.
Pofta buna!
Denisa Turcin , 09 aprilie 2015
:) Deliceos
maria mihalache , 04 decembrie 2009
Frumos si delicios...................
Alina , 04 decembrie 2009
in loc de foi de napolitana ar merge biscuiti?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Un deliciu...