Raffaelo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Raffaelo

Ingrediente

  • 250 gr zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 200 gr lapte praf
  • nuca de cocos (pentru patul in care se vor rostogoli)
  • migdale sau alune de padure
  • 2 foi de napolitane
  • 1 lingura si 1/2 unt topit

Mod de preparare

Se freaca cu o lingura de lemn zaharul, pachetul intreg de unt, laptele praf, 2-3 linguri nuca de cocos si untul topit pana devine un aluat dulce usor de modelat in palma dupa care se adauga foile de napolitane maruntite. Se amesteca din nou compozitia dupa care se tine o jumatate de ora la frigider. Se fac bilute de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune cate o migdala sau o aluna de padure (depinde de gusturile fiecaruia). Se tavalesc prin nuca de cocos pana se acopera complet si se servesc dupa ce se mai tin 10 minute la frigider. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor