autor:

Georgiana_Ana

» » Dulciuri diverse

Raffaelo

Autor: Georgiana_Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 15 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana_Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 15 mai 2012

Ingrediente
250 gr zahar pudra, 1 pachet de unt, 200 gr lapte praf, nuca de cocos (pentru patul in care se vor rostogoli), migdale sau alune de padure, 2 foi de napolitane, 1 lingura si 1/2 unt topit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se freaca cu o lingura de lemn zaharul, pachetul intreg de unt, laptele praf, 2-3 linguri nuca de cocos si untul topit pana devine un aluat dulce usor de modelat in palma dupa care se adauga foile de napolitane maruntite. Se amesteca din nou compozitia dupa care se tine o jumatate de ora la frigider. Se fac bilute de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune cate o migdala sau o aluna de padure (depinde de gusturile fiecaruia). Se tavalesc prin nuca de cocos pana se acopera complet si se servesc dupa ce se mai tin 10 minute la frigider. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaelo

Raffaelo

Se freaca untul impreuna cu zaharul pudra. Se adauga laptele praf si 2-3 linguri de nuca de cocos.

66 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort Raffaelo

Tort Raffaelo

Separam albusul de galbenus,batem albusurile spuma cu un praf de sare si treptat adaugam zaharul

1 vot    1 comentariu
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana_Ana

    Georgiana_Ana (Chef de cuisine) , 21 mai 2012

    Multumesc frumos fetelor!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 mai 2012

    Delicioase, aromate si gustoase ! *****

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 16 mai 2012

    Imi place reteta ta! Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 200 gr lapte praf
  • nuca de cocos (pentru patul in care se vor rostogoli)
  • migdale sau alune de padure
  • 2 foi de napolitane
  • 1 lingura si 1/2 unt topit

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana_Ana
Farfalle colorate la cuptor

Farfalle colorate la cuptor

Se pune apa la fiert cu 5 linguri de ulei si sare, iar cand incepe sa clocoteasca se pun funditele

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Eclere

Eclere

Mai intai doresc sa va mentionez faptul ca din cantitatile de mai sus vor iesi intre 50 si 60 de

14 voturi    6 comentarii
5h
Dulciuri diverse

Georgiana_Ana (Chef de cuisine)

Multumesc frumos fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placinta cu gutui