Se freaca cu o lingura de lemn zaharul, pachetul intreg de unt, laptele praf, 2-3 linguri nuca de cocos si untul topit pana devine un aluat dulce usor de modelat in palma dupa care se adauga foile de napolitane maruntite. Se amesteca din nou compozitia dupa care se tine o jumatate de ora la frigider. Se fac bilute de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune cate o migdala sau o aluna de padure (depinde de gusturile fiecaruia). Se tavalesc prin nuca de cocos pana se acopera complet si se servesc dupa ce se mai tin 10 minute la frigider. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii