Se freaca cu o lingura de lemn zaharul, pachetul intreg de unt, laptele praf, 2-3 linguri nuca de cocos si untul topit pana devine un aluat dulce usor de modelat in palma dupa care se adauga foile de napolitane maruntite. Se amesteca din nou compozitia dupa care se tine o jumatate de ora la frigider. Se fac bilute de marimea unei nuci, iar in mijloc se pune cate o migdala sau o aluna de padure (depinde de gusturile fiecaruia). Se tavalesc prin nuca de cocos pana se acopera complet si se servesc dupa ce se mai tin 10 minute la frigider. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii