Raffaelo - bomboane de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Raffaelo - bomboane de casa

Ingrediente

  • 300 gr lapte praf
  • 250 gr zahar pudra
  • 200 gr unt 82% grasime
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • o esenta de vanilie
  • 100 gr nuca de cocos+ nuca de cocos pt ornat

Mod de preparare

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se amesteca si se pune untul moale.

Se amesteca toate, cam 10 min., pt ca untul sa se topeasca si sa se formeze o pasta tare.

Se formeaza bilute si se dau prin nuca de cocos. Se lasa la frigider pt cel putin o ora.

Se pot umple cu alune de padure, migdale sau nuci. Eu le prefer simple! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise