Randunica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 8 linguri nuca macinata
  • 5 linguri faina
  • cafea fiarta
  • 250 gr.margarina
  • ciocolata.

Mod de preparare

Pentru blat se se bat spuma 6 albusuri cu 6 linguri de zahar,se adauga pe rand 6 galbenusuri apoi se adauga cele 8 linguri de nuca si cele 5 de faina.Se coace la foc moderat in tava unsa si tapetata cu faina.Crema: se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar,3 linguri de cafea (preparata si racita),putina apa si se pune pe aburi pana se ingroasa amestecandu-se mereu, se pune la racit si se adauga 250 gr margarina.Se bat apoi bine 3 albusuri cu 9 linguri zahar in care se adauga 4 linguri de zahar ars.Se pune blatul pe o tava apoi crema, peste spuma si deasupra ciocolata rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise