Pentru blat se se bat spuma 6 albusuri cu 6 linguri de zahar,se adauga pe rand 6 galbenusuri apoi se adauga cele 8 linguri de nuca si cele 5 de faina.Se coace la foc moderat in tava unsa si tapetata cu faina.Crema: se freaca 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar,3 linguri de cafea (preparata si racita),putina apa si se pune pe aburi pana se ingroasa amestecandu-se mereu, se pune la racit si se adauga 250 gr margarina.Se bat apoi bine 3 albusuri cu 9 linguri zahar in care se adauga 4 linguri de zahar ars.Se pune blatul pe o tava apoi crema, peste spuma si deasupra ciocolata rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii