Ingrediente
1 ceapa, 2 catei de usturoi, 6 rosii, ierburi de Provence uscate, ulei de masline, 1 vanata mare, 1-2 dovlecei, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, sare, piper, de Provence, cimbru, busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Caliti pe rand legumele taiate rondele. Nu le tineti foarte mult pe foc!
Intr-un vas de yena rotund, puneti sosul, apoi legumele calite alternandu-le. Eu am inceput cu vanata, apoi dovlecel, ardei rosu si ardei galben. Presarati ierburi de Provence, acoperiti cu capac si dati la cuptor timp de 20 de minute la foc potrivit. Dupa ce scoateti vasul din cuptor adaugati cimbru si busuioc proaspat tocat.
Puteti servi cald sau rece, langa o portie de calamari sau creveti.
Pofta buna!
Reteta cu grad de dificultate mediu.