1 Vinetele se curata de coaja, se taie cuburi si se presara cu sare, lasandu-le 30 de minute , sa se scurga de sucul amar.
2.Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se soteaza in uleiul incins impreuna cu usturoiul , curata si zdrobit.
3.Se adauga dovleceii , curatai ,spalati si taiati cuburi,apoi vinetele clatite cu apa rece si scurse.
4.Se pun ardeii grasi spalati, curatati de cotoare si seminte si taiati patratele.
5.Se toarna putina apa, se acopera vasul si se fierbe totul, pe foc mic, timp de 30 de minute.
6.Se adauga rosiile , decojite si taiate cubulete si se mai fierb impreuna inca 10-15 minute.
7.Se potriveste gustul de sare si piper, se presara frunze de busuioc si patrunjel verde ,tocate.
Nota:Se pot adauga 1-2 morcovi si o mana de fasole verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii