Carnea se asaza intr-o tava cu 50 ml de ulei si 200 ml de apa. Se adauga piper, usturoi si se frige carnea la cuptor la o temperatura moderata.
Se stropeste cu sucul format ; dupa frigere se raceste putin si se taie in bucati.
Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga morcovii , telina,circa 200 ml de apa fiarta si se inabusa totul cu vasul acoperit.
Cand legumele sunt fierte se adauga cartofii, cca 800 ml de apa si se continua fierberea.
Spre sfarsitul fierberii , se adauga sare, piper, boia de ardei , pasta de tomate, usturoi, mazare, costita afumata si se fierb 5 min. Intr-o tava se aranjeaza legumele cu sos , deasupra se pun bucatile de carne, iar peste acestea rosii. Se adauga vin si se introduce la cuptor 5-10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii