autor:

Anonim

» » Aperitive

ratgut de berbec(german)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, ulei, ceapa, vin alb, pasta de tomate, morcovi, telina radacina, mazare, cartofi, usturoi, patrunjel verde, boia de ardei dulce, rosii, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza intr-o tava cu 50 ml de ulei si 200 ml de apa. Se adauga piper, usturoi si se frige carnea la cuptor la o temperatura moderata.
Se stropeste cu sucul format ; dupa frigere se raceste putin si se taie in bucati.
Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga morcovii , telina,circa 200 ml de apa fiarta si se inabusa totul cu vasul acoperit.
Cand legumele sunt fierte se adauga cartofii, cca 800 ml de apa si se continua fierberea.
Spre sfarsitul fierberii , se adauga sare, piper, boia de ardei , pasta de tomate, usturoi, mazare, costita afumata si se fierb 5 min. Intr-o tava se aranjeaza legumele cu sos , deasupra se pun bucatile de carne, iar peste acestea rosii. Se adauga vin si se introduce la cuptor 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ratgut de berbec(german)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec
  • ulei
  • ceapa
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • morcovi
  • telina radacina
  • mazare
  • cartofi
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • rosii
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan