autor:

Anonim

» » Aperitive

ratgut de berbec(german)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, ulei, ceapa, vin alb, pasta de tomate, morcovi, telina radacina, mazare, cartofi, usturoi, patrunjel verde, boia de ardei dulce, rosii, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza intr-o tava cu 50 ml de ulei si 200 ml de apa. Se adauga piper, usturoi si se frige carnea la cuptor la o temperatura moderata.
Se stropeste cu sucul format ; dupa frigere se raceste putin si se taie in bucati.
Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga morcovii , telina,circa 200 ml de apa fiarta si se inabusa totul cu vasul acoperit.
Cand legumele sunt fierte se adauga cartofii, cca 800 ml de apa si se continua fierberea.
Spre sfarsitul fierberii , se adauga sare, piper, boia de ardei , pasta de tomate, usturoi, mazare, costita afumata si se fierb 5 min. Intr-o tava se aranjeaza legumele cu sos , deasupra se pun bucatile de carne, iar peste acestea rosii. Se adauga vin si se introduce la cuptor 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ratgut de berbec(german)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de pui

Piftie de pui

Se curata bine capatanile de restul de pene si se scoate ciocul, se curata picioarele de resturi

29 voturi    14 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Clatite brasovene

Clatite brasovene

"Ardealul e o lume generoasa ,din totdeauna nehotarata intre rasarit si apus" . Din aceasta lume

33 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu trandafiri de paine