autor:

Daniela

» » Aperitive

Ratotă cu ceapă verde

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Ingrediente
6 ouă, 2 fire cîrnaţi, 1 legătura ceapă verde, 2-3 bucăţele de slănină, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Am avut ouă proaspete si cu galbenuş galben - portocaliu aşa ca s-a impus o ratotă cu ceapă verde si cîrnaţi!

Am prăjit cîteva bucăţele de slănină, am pus cîrnatii, ceapa verde şi peste ele am pus 6 ouă bătute cu sare şi piper. Am mestecat continuu si , cînd ouăle au avut aspect de jumări, imediat am deşertat în farfurie.

Alături, pîine coaptă pe vatră si ceva roşii tăiate.

A ieşit o bunătate !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratotă cu ceapă verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA

OCHIURI CU SALATA DE VINETE SI ARDEI KAPIA

Salata de ardei kapia: Coci ardeii kapia, presari cu sare, lasi acoperiti pana se racesc. Cojesti,

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Scrob

Scrob

Mod de preparare: Feliile de carnat le prajesc pe ambele parti, peste care torn ouale batute cu smantana,

10 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2011

    Sorina, Costy, aveti dreptate, este post acum, cinste celor care tin postul ! Eu tin doar ultima saptamina dar ii pretuiesc siii admir pe cei care pot tine postul !

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    Cred ca a iesit o bunatate :) Cum trecem in Sfintele Sarbatori Pascale , am sa fac si eu un mic dejun cu Ratotä a ta. Am zis ca nu tin postul , dar oua nici cum nu mananc in postul Pasteleui. Asa ca urmeaza .Felicitari, mancare adevarat taraneasca si buna.*****

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    foarte bun,dar este totusi post.asteptam sa treaca si o preparam.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 2 fire cîrnaţi
  • 1 legătura ceapă verde
  • 2-3 bucăţele de slănină
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Daniela (Chef de cuisine)

Sorina, Costy, aveti dreptate, este post acum, cinste celor care tin postul ! Eu tin doar ultima saptamina dar ii pretuiesc siii admir pe cei care pot tine postul !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciuperci cu mozzarela, la cuptor