Incep prin a toca ceapa, pe care o pun la calit pana devine sticloasa, adaug boia si carnea tocata iar cand aceasta prinde culoarea alba sarez, piperez si pun cat cuprind cu doua degete oregano, apoi o lingura se sos de rosii(nu folosesc apa) dau la o parte si ma apuc de facut patura de taietei 200gr. de faina cu doua oua un praf de sare.Se intinde aluatul pe cat se poate rotund si cu un pahar tai rondele care vor fi umplute cu carne, din cerc se face un semicerc care este putin umezit pentru a se lipii apoi indoi pentru a prinde o forma finala. Se fierbe apa cu sare, se introduc pastele si se fierb aprox 5-6 minute si intre timp pregatim sosul de rosii, simplu de facut, o ceapa calita cu usturoiul il calim adaugan rosiile, patrunjelul tocat si daca nu vrem sa simtim ceapa intre dinti, se poate da totul prin blender, pentru finete.Se poate servi cu cascaval ras.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii