Toata lumea imi spune:"vine sf. Valentin, ce faci bun"? Ei bine,ca sa ma "aliniez" la trend, iata si propunerea mea: Red Velvet Cake cu crema de unt!
Pentru a prepara aluatul, am batut f bine albusurile, in care am incorporat apoi usor crema de oua (obtinuta prin baterea, in prealabi, a galbenusurilor cu 1 ceasca zahar pudra), faina, colorantul, esentele de migdale, uleiul si iaurtul. Am obtinut o compozitie semi-lichida, pe care am turnat-o intr-o forma frumoasa, unsa cu unt si tapetata cu faina. Am copt prajitura la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii. Apoi, am scos-o din forma si am lasat-o la racit. Intre timp am pregatit crema de unt (care in final a avut un gust de inghetata, dupa cum mi s-a spus:): am alifiat untul si l-am amestecat cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce prajitura mea s-a racit complet, am decorat-o cu crema de unt si i-am dat un aspect festiv, mai ales ca si combinatia de culori a fost fenomenala.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii