Amestecam faina, sarea, cacaua si punem deoparte. Mixam untul cu zaharul si adaugam treptat cele doua oua intregi si pudra de vanilie (aprox 1/2 lingurita). Continuam sa mixam la viteza medie pana la omogenizare. Separat amestecam laptele batut cu colorantul rosu (eu am folosit praf). Reducem la viteza mica mixerul si alternand laptele batut cu faina, incorporam in compozitia cu unt in 3-4 etape, incepand si sfarsind cu faina. Adaugam si bicarbonatul stins cu otet. Impartim aluatul in forme si dam la cutorul preincalzit (180 grade) aprox 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
In acest timp pregatim frosting-ul astfel: mixam crema de branza cu mascarponele pana devine o crema fina, zaharul pudra si vanilia. Separat mixam frisca si o incorporam treptat in crema de branza, adaugand si cele 2 linguri de lapte condensat (optional). Mixam la viteza mica pana la omogenizare. Punem crema intr-un pos cu sprit, ornam briosele si decoram dupa preferinta :)
Pofta Buna!
inspiratie: http://www.edithskitchen.ro/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii