Ingrediente
- 250 gr faina, - 1 praf de sare, - 1 lingura rasa cacao, - 120 gr unt (la temperatura camerei), - 300 gr zahar, - 2 oua mari, - pudra de vanilie, - 240 ml lapte batut, - 2 lingurite colorant rosu, - 1 lingurita otet, - 1 lingurita bicarbonat de sodiu, , Pentru frosting:, , - 125 gr crema de branza (la temperatura camerei), - 125 gr mascarpone (la temperatura camerei), - 60 gr zahar pudra, - 200 ml frisca, - 2 linguri lapte condensat, - pudra de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
5 voturi
Mod de preparare
In acest timp pregatim frosting-ul astfel: mixam crema de branza cu mascarponele pana devine o crema fina, zaharul pudra si vanilia. Separat mixam frisca si o incorporam treptat in crema de branza, adaugand si cele 2 linguri de lapte condensat (optional). Mixam la viteza mica pana la omogenizare. Punem crema intr-un pos cu sprit, ornam briosele si decoram dupa preferinta :)
Pofta Buna!
inspiratie: http://www.edithskitchen.ro/
Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013
Minunate si deosebite , excelente pentru ziua indragostitilor ! *****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013
Apetisant !
Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013
O reteta senzationala pentru aceasta zi festiva. Bravo tie !