Amestecam faina, sarea, cacaua si punem deoparte. Mixam untul cu zaharul si adaugam treptat cele doua oua intregi si pudra de vanilie (aprox 1/2 lingurita). Continuam sa mixam la viteza medie pana la omogenizare. Separat amestecam laptele batut cu colorantul rosu (eu am folosit praf). Reducem la viteza mica mixerul si alternand laptele batut cu faina, incorporam in compozitia cu unt in 3-4 etape, incepand si sfarsind cu faina. Adaugam si bicarbonatul stins cu otet. Impartim aluatul in forme si dam la cutorul preincalzit (180 grade) aprox 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
In acest timp pregatim frosting-ul astfel: mixam crema de branza cu mascarponele pana devine o crema fina, zaharul pudra si vanilia. Separat mixam frisca si o incorporam treptat in crema de branza, adaugand si cele 2 linguri de lapte condensat (optional). Mixam la viteza mica pana la omogenizare. Punem crema intr-un pos cu sprit, ornam briosele si decoram dupa preferinta :)
Pofta Buna!
inspiratie: http://www.edithskitchen.ro/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii