autor:

Calvet

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Reteta de Carnati de Craciun

Autor: Calvet (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Calvet (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
Timp de preparare: 2 ore., Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc., Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi, Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Dificultate: Redusa Timp: 2h

24 voturi

Mod de preparare

Timp de preparare: 2 ore.
Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Carnati de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • 5 comentarii

  • Dumitru Marin

    Dumitru Marin (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2014

    Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2013

    imi place,.,

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Carnatii de casa sunt minunati.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • Timp de preparare: 2 ore.
  • Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura piper
  • mate de porc sau/si de oaie. In general
  • matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
  • Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
  • Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Raporteaza reteta

Dumitru Marin (Chef de cuisine)

Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute