autor:

Calvet

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Reteta de Carnati de Craciun

Autor: Calvet (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Calvet (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
Timp de preparare: 2 ore., Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc., Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi, Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Dificultate: Redusa Timp: 2h

24 voturi

Mod de preparare

Timp de preparare: 2 ore.
Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Carnati de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
platou rece

platou rece

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna!

2 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
piftie din curcan

piftie din curcan

se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Dumitru Marin

    Dumitru Marin (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2014

    Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2013

    imi place,.,

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Carnatii de casa sunt minunati.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • Timp de preparare: 2 ore.
  • Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura piper
  • mate de porc sau/si de oaie. In general
  • matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
  • Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
  • Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Raporteaza reteta

Dumitru Marin (Chef de cuisine)

Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Terina cu vita, pui si caise