Mod de preparare
Se spala merele si se taie in felii foarte subtiri, Se pastreaza coaja pentru ca in ea se gasesc multe vitamine si minerale. Se inaltura coditile si semintele. Merele se dau deoparte. Lamaia se decojeste atat de coaja exterioara galbena, cat si de pielita amaruie alba. Lamaia se taie in felii subtiri.
Se porneste robotul de facut suc si se adauga fructele pe rand. Sucul se poate indulci cu o lingurita de zahar, doar daca considerati ca este un pic acrisor pentru gustul vostru. Se poate servi cu frunze de menta proaspata alaturi. Sucul se poate servi intre mese sau la micul dejun, pentru ca este bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, fiind foarte bun pentru aceia care isi doresc sa slabeasca si sa isi curate organismul de toxine, mai ales ca are in compozitie si lamaie, citricele fiind cunoscute pentru miraculoasele efecte din dietele de slabire.
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii