autor:

Fara foto

» » Retete de post

Reteta mea de suflet

Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
un morcov, o telina, 2 ardei grasi, o rosie, codite de telina, o ceapa, frunze de patrunjel si putin ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie feliute subtiri sau rondele toate zarzavaturile, se calesc putin in ulei, apoi se completeaza cu apa pina deasupra zarzavaturilor si se lasa la foc mic pina scade apa. Cand sunt gata se presara patrunjelul deasupra. Se serveste cu mamaliguta si o conserva de ton sau peste proaspat. In zilele fara post se poate presara deasupra cascaval ras. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta mea de suflet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi

Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Gnocchi cu sos de rosii

Gnocchi cu sos de rosii

Punem apa pe foc impreuna cu sarea iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam toata faina

4 voturi    10 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • un morcov
  • o telina
  • 2 ardei grasi
  • o rosie
  • codite de telina
  • o ceapa
  • frunze de patrunjel si putin ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Șmarn