autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ridichi umplute cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
4 legaturi de ridichi, 150 g branza de vaci, 50 g unt frecat spuma, 1 lingurita masline tocate, marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ridichi frumoase si mai mari.Se curata de frunze,se spala bine,se taie un capac si se scobesc cu atentie ca sa nu se rupa.Branza se amesteca cu untul,se adauga maslinele si mararul tocat fin.Cu compozitia astfel obtinuta se umple ridichile si se decoreaza cu marar si masline.
Aceeasi compozitie poate fi folosita si pentru uns tartine.In aceasta varianta ridichile sunt rase si amestecate in compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 legaturi de ridichi
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt frecat spuma
  • 1 lingurita masline tocate
  • marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi fierti cu branza