autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ridichi umplute cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
4 legaturi de ridichi, 150 g branza de vaci, 50 g unt frecat spuma, 1 lingurita masline tocate, marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ridichi frumoase si mai mari.Se curata de frunze,se spala bine,se taie un capac si se scobesc cu atentie ca sa nu se rupa.Branza se amesteca cu untul,se adauga maslinele si mararul tocat fin.Cu compozitia astfel obtinuta se umple ridichile si se decoreaza cu marar si masline.
Aceeasi compozitie poate fi folosita si pentru uns tartine.In aceasta varianta ridichile sunt rase si amestecate in compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Pasta de brinza

Pasta de brinza

Se marunteste bine,brinza.Se amesteca,pe urma,cu smintina,untul,boiaua,ceapa;cine vrea,poate sa puna

6 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 legaturi de ridichi
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt frecat spuma
  • 1 lingurita masline tocate
  • marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Muffins sarati pentru un dejun copios