autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ridichi umplute cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
4 legaturi de ridichi, 150 g branza de vaci, 50 g unt frecat spuma, 1 lingurita masline tocate, marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ridichi frumoase si mai mari.Se curata de frunze,se spala bine,se taie un capac si se scobesc cu atentie ca sa nu se rupa.Branza se amesteca cu untul,se adauga maslinele si mararul tocat fin.Cu compozitia astfel obtinuta se umple ridichile si se decoreaza cu marar si masline.
Aceeasi compozitie poate fi folosita si pentru uns tartine.In aceasta varianta ridichile sunt rase si amestecate in compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza si marar

Pateuri cu branza si marar

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu

7 voturi    11 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Boikos - painicele

Boikos - painicele

In robotul de bucatarie se pun toate ingredientele si cu pulsuri se amesteca pana se formeaza un

8 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 legaturi de ridichi
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt frecat spuma
  • 1 lingurita masline tocate
  • marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pateuri cu branza si marar