autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Ridichi umplute cu branza de vaci

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
4 legaturi de ridichi, 150 g branza de vaci, 50 g unt frecat spuma, 1 lingurita masline tocate, marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ridichi frumoase si mai mari.Se curata de frunze,se spala bine,se taie un capac si se scobesc cu atentie ca sa nu se rupa.Branza se amesteca cu untul,se adauga maslinele si mararul tocat fin.Cu compozitia astfel obtinuta se umple ridichile si se decoreaza cu marar si masline.
Aceeasi compozitie poate fi folosita si pentru uns tartine.In aceasta varianta ridichile sunt rase si amestecate in compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta mediteraneeana cu branza si masline

Tarta mediteraneeana cu branza si masline

Decongelam aluatul .Tapetam o tava rotunda cu untsi intindem aluatul astfel incat sa imbracam si

10 voturi    26 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Branza de vaci cu maioneza

Branza de vaci cu maioneza

Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca

2 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 legaturi de ridichi
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt frecat spuma
  • 1 lingurita masline tocate
  • marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Focaccia cu branza