Se aleg ridichi frumoase si mai mari.Se curata de frunze,se spala bine,se taie un capac si se scobesc cu atentie ca sa nu se rupa.Branza se amesteca cu untul,se adauga maslinele si mararul tocat fin.Cu compozitia astfel obtinuta se umple ridichile si se decoreaza cu marar si masline.
Aceeasi compozitie poate fi folosita si pentru uns tartine.In aceasta varianta ridichile sunt rase si amestecate in compozitie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii