Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farfurie. Se umplu cu diferite paste: brinza telemea data prin sita si amestecata cu galbenus de ou; unt simplu sau amestecat cu pasta de peste si cu masline date prin sita; salata de icre etc.
Deasupra fiecarei ridichi se asaza un rotund de gogosar, de maslina etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii