Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farfurie. Se umplu cu diferite paste: brinza telemea data prin sita si amestecata cu galbenus de ou; unt simplu sau amestecat cu pasta de peste si cu masline date prin sita; salata de icre etc.
Deasupra fiecarei ridichi se asaza un rotund de gogosar, de maslina etc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii