autor:

autor

» » Aperitive

Ridichi umplute

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
30-40 ridichi, 200g brinza telemea, 1 galbenus sau 100g unt, 10-12 masline, pasta de peste

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ridichile de radacina si de frunze, se spala, se scobesc la virf, nu la partea cu frunze, pentru ca fiind mai lata se asaza mai bine pe farfurie. Se umplu cu diferite paste: brinza telemea data prin sita si amestecata cu galbenus de ou; unt simplu sau amestecat cu pasta de peste si cu masline date prin sita; salata de icre etc.
Deasupra fiecarei ridichi se asaza un rotund de gogosar, de maslina etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Brânză de vaci de casă(Topfen)

Brânză de vaci de casă(Topfen)

Laşi 2 l de lapte la prins, adica nefiert îl pui la cald să se "strice", să se acrească. Fierbi

7 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 30-40 ridichi
  • 200g brinza telemea
  • 1 galbenus sau 100g unt
  • 10-12 masline
  • pasta de peste

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pateuri cu branza