Mai întii preparati sosul pesto. Puneti semintele de pin întnr-o tava si tineti -le sub
gratarul de la cuptor circa 1 minut - nu mai mult - ca sa se încalzeasca, dar fara
a se rumeni. Astfel vor capata o aroma mai placuta. Zdrobiti usturoiul cu putina
sare si cu frunzele de busuiuc. într-un mojar sau in robotul de bucattlrie. Mai
adaugati niste usturoi, daca doriti, dar eu ma multumesc cu o jumatate de citel.
Puneti piureul intr-un bol, apoi zdrobiti semintele de pin si adaugati-le la busuioc.
Adaugati jumatate din parmezan, amestecati usor si turnati niste ulei de masline
gust, apoi adaugati cea mai mare parte din brinza ramasa. Mai turnati niste ulei si
gustati din nou. Adaugati brinza sau ulei pâna când sunteti multumit de gust si
consistenta.
Preparati risotto bianco. la sfârsitul etapei a patra, repartizati-l în farfurii si decorati-l
cu cite o portie de pesto. Arata foarte bine daca îl presarati cu citeva seminte
de pin, parmezan ras si frunzulite de busuioc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii