autor:

claudia

» » Retete vegetariene

Risotto cu mazare si mar verde

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt. 4 persoane: 300 g orez, 2 mere verzi, 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva, 1 ceapa, 1 cub de supa de legume, 1/5 pahr vin alb,30g unt, linguri parmezan, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata cubulete, apoi, merele decojite si taiate in cubulete la fel de mici.Adaugam dupa 2-3 min. mazarea. Lasam pina se inmoie mazarea, dupa care ,,stingem''cu vinul alb.Dupa ce sa evaporat,punem supa de legume si lasam pina orezul se fierbe. Daca mai este necesar, se mai adauga supa fiarta pina cind orezul e fiert. La sfirsit dupa ce se ia de pe foc se pune cca. 30g unt si parmezanul si se amesteca cu energie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu mazare si mar verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez cu cardamon

Orez cu cardamon

1. Se spala bine orezul, se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa la inmuiat 30

3 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Fasole batuta cu leurda

Fasole batuta cu leurda

Fasolea aleasa am spalat-o in apa rece si am pus-o la inmuiat in apa multa de seara pana dimineata

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane: 300 g orez
  • 2 mere verzi
  • 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva
  • 1 ceapa
  • 1 cub de supa de legume
  • 1/5 pahr vin alb,30g unt, linguri parmezan
  • sare piper.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Tarta din ardei cu branza