autor:

claudia

» » Retete vegetariene

Risotto cu mazare si mar verde

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2012

Ingrediente
Pt. 4 persoane: 300 g orez, 2 mere verzi, 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva, 1 ceapa, 1 cub de supa de legume, 1/5 pahr vin alb,30g unt, linguri parmezan, sare piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata cubulete, apoi, merele decojite si taiate in cubulete la fel de mici.Adaugam dupa 2-3 min. mazarea. Lasam pina se inmoie mazarea, dupa care ,,stingem''cu vinul alb.Dupa ce sa evaporat,punem supa de legume si lasam pina orezul se fierbe. Daca mai este necesar, se mai adauga supa fiarta pina cind orezul e fiert. La sfirsit dupa ce se ia de pe foc se pune cca. 30g unt si parmezanul si se amesteca cu energie. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu mazare si mar verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pasta de fasole cu ceapa si mustar

Pasta de fasole cu ceapa si mustar

Dau pe robot fasolea cu ceapa cruda, adaug uleiul, mustar,sare si piper dupa gust. Servim pe feli

5 voturi    14 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Pizza vegetariana

Pizza vegetariana

Coca se prepara amestecand apa,drojdia,uleiul,sarea si faina cat cuprinde.Cand aluatul a crescut

4 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane: 300 g orez
  • 2 mere verzi
  • 300 g de mazare congeleta sau 1 cutie mazare conserva
  • 1 ceapa
  • 1 cub de supa de legume
  • 1/5 pahr vin alb,30g unt, linguri parmezan
  • sare piper.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulou de carne de porc

Rulou de carne de porc

Este o reteta foate simpla. Filetul se taie ca o foaie in trei,sa rezulte un patrat mai subtire,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Mancare de fasole verde