autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rissoto cu conopida

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
2 maini de bucati de paine veche, O conserva mica de ansoa, 3 ardei iuti rosii mici, usacti, Ulei de masline extravirgin, O conopida, Rissotto alb, Sare marina, Piper negru proaspat macinat, Parmezan pentru ras, O mina de patrunjel proaspat, tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Amestecati painea în robotul de bucatarie împreuna cu fileurle de ansoa, uleiul din
Conserva si arei iuti. Încalziti o tigaie cu putin ulei si prajiti combinatia de mai
sus amestecind constant, pâna când se rumeneste.

Îndepartati frunzele de la conopida si taiati tulpina.
Tocati marunt partea interioara a tulpinii. Incepeti sa preparati risotto bianco, adaugând tulpina de conopida
tocata împreuna cu ceapa si telina, în etapa întâi. Adaugati buchetelelc de conopida
în cratita cu supa fierbinte.

Continuati reteta de risotto, adaugand supa putin cite putin, pina când orezul este
pe jumutate fiert. Buchctelele de conopida trebuie sa fie deja moi, deci puteti începe
sa le adaugati în risotto împreuna cu supa, zdrobindu-le si amestecindu-le cu
orezul. Continualati pina cind orezul este gata si ati adaugat toata conopida.
În etapa a patra, cind adaugati untul si parmezanul. puneti si patrunjelul. gustati
si condimentati. Presarati cu amestecul crocant de pesmct si ansoa, radeti deasupra
niste parmezan si serviti. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rissoto cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de cocosel de curte cu vinete fripte

Pulpe de cocosel de curte cu vinete fripte

Pulpele le stropiti cu ulei si le frecati bine cu amestecul de codimente, mai putin sarea. Le puneti

2 voturi    1 comentariu
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macauda-budinca de cartofi in stil marocan

Macauda-budinca de cartofi in stil marocan

Se cojesc cartofii si se fierb in apa cu sare pina cind sint moi.Se prajeste putin cepa taiata cub

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 maini de bucati de paine veche
  • O conserva mica de ansoa
  • 3 ardei iuti rosii mici
  • usacti
  • Ulei de masline extravirgin
  • O conopida
  • Rissotto alb
  • Sare marina
  • Piper negru proaspat macinat
  • Parmezan pentru ras
  • O mina de patrunjel proaspat
  • tocat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui chinezesc cu paste si castane