Amestecati painea în robotul de bucatarie împreuna cu fileurle de ansoa, uleiul din
Conserva si arei iuti. Încalziti o tigaie cu putin ulei si prajiti combinatia de mai
sus amestecind constant, pâna când se rumeneste.
Îndepartati frunzele de la conopida si taiati tulpina.
Tocati marunt partea interioara a tulpinii. Incepeti sa preparati risotto bianco, adaugând tulpina de conopida
tocata împreuna cu ceapa si telina, în etapa întâi. Adaugati buchetelelc de conopida
în cratita cu supa fierbinte.
Continuati reteta de risotto, adaugand supa putin cite putin, pina când orezul este
pe jumutate fiert. Buchctelele de conopida trebuie sa fie deja moi, deci puteti începe
sa le adaugati în risotto împreuna cu supa, zdrobindu-le si amestecindu-le cu
orezul. Continualati pina cind orezul este gata si ati adaugat toata conopida.
În etapa a patra, cind adaugati untul si parmezanul. puneti si patrunjelul. gustati
si condimentati. Presarati cu amestecul crocant de pesmct si ansoa, radeti deasupra
niste parmezan si serviti. Delicios!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii