Amestecati painea în robotul de bucatarie împreuna cu fileurle de ansoa, uleiul din
Conserva si arei iuti. Încalziti o tigaie cu putin ulei si prajiti combinatia de mai
sus amestecind constant, pâna când se rumeneste.
Îndepartati frunzele de la conopida si taiati tulpina.
Tocati marunt partea interioara a tulpinii. Incepeti sa preparati risotto bianco, adaugând tulpina de conopida
tocata împreuna cu ceapa si telina, în etapa întâi. Adaugati buchetelelc de conopida
în cratita cu supa fierbinte.
Continuati reteta de risotto, adaugand supa putin cite putin, pina când orezul este
pe jumutate fiert. Buchctelele de conopida trebuie sa fie deja moi, deci puteti începe
sa le adaugati în risotto împreuna cu supa, zdrobindu-le si amestecindu-le cu
orezul. Continualati pina cind orezul este gata si ati adaugat toata conopida.
În etapa a patra, cind adaugati untul si parmezanul. puneti si patrunjelul. gustati
si condimentati. Presarati cu amestecul crocant de pesmct si ansoa, radeti deasupra
niste parmezan si serviti. Delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii