Rissoto cu conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini de bucati de paine veche
  • O conserva mica de ansoa
  • 3 ardei iuti rosii mici, usacti
  • Ulei de masline extravirgin
  • O conopida
  • Rissotto alb
  • Sare marina
  • Piper negru proaspat macinat
  • Parmezan pentru ras
  • O mina de patrunjel proaspat , tocat

Mod de preparare

Amestecati painea în robotul de bucatarie împreuna cu fileurle de ansoa, uleiul din

Conserva si arei iuti. Încalziti o tigaie cu putin ulei si prajiti combinatia de mai

sus amestecind constant, pâna când se rumeneste.

Îndepartati frunzele de la conopida si taiati tulpina.

Tocati marunt partea interioara a tulpinii. Incepeti sa preparati risotto bianco, adaugând tulpina de conopida

tocata împreuna cu ceapa si telina, în etapa întâi. Adaugati buchetelelc de conopida

în cratita cu supa fierbinte.

Continuati reteta de risotto, adaugand supa putin cite putin, pina când orezul este

pe jumutate fiert. Buchctelele de conopida trebuie sa fie deja moi, deci puteti începe

sa le adaugati în risotto împreuna cu supa, zdrobindu-le si amestecindu-le cu

orezul. Continualati pina cind orezul este gata si ati adaugat toata conopida.

În etapa a patra, cind adaugati untul si parmezanul. puneti si patrunjelul. gustati

si condimentati. Presarati cu amestecul crocant de pesmct si ansoa, radeti deasupra

niste parmezan si serviti. Delicios!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise