autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rissoto cu conopida

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
2 maini de bucati de paine veche, O conserva mica de ansoa, 3 ardei iuti rosii mici, usacti, Ulei de masline extravirgin, O conopida, Rissotto alb, Sare marina, Piper negru proaspat macinat, Parmezan pentru ras, O mina de patrunjel proaspat, tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Amestecati painea în robotul de bucatarie împreuna cu fileurle de ansoa, uleiul din
Conserva si arei iuti. Încalziti o tigaie cu putin ulei si prajiti combinatia de mai
sus amestecind constant, pâna când se rumeneste.

Îndepartati frunzele de la conopida si taiati tulpina.
Tocati marunt partea interioara a tulpinii. Incepeti sa preparati risotto bianco, adaugând tulpina de conopida
tocata împreuna cu ceapa si telina, în etapa întâi. Adaugati buchetelelc de conopida
în cratita cu supa fierbinte.

Continuati reteta de risotto, adaugand supa putin cite putin, pina când orezul este
pe jumutate fiert. Buchctelele de conopida trebuie sa fie deja moi, deci puteti începe
sa le adaugati în risotto împreuna cu supa, zdrobindu-le si amestecindu-le cu
orezul. Continualati pina cind orezul este gata si ati adaugat toata conopida.
În etapa a patra, cind adaugati untul si parmezanul. puneti si patrunjelul. gustati
si condimentati. Presarati cu amestecul crocant de pesmct si ansoa, radeti deasupra
niste parmezan si serviti. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rissoto cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU CAS LA CUPTOR

CARTOFI CU CAS LA CUPTOR

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Intre timp se prepara branza, astfel:

1 vot    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 maini de bucati de paine veche
  • O conserva mica de ansoa
  • 3 ardei iuti rosii mici
  • usacti
  • Ulei de masline extravirgin
  • O conopida
  • Rissotto alb
  • Sare marina
  • Piper negru proaspat macinat
  • Parmezan pentru ras
  • O mina de patrunjel proaspat
  • tocat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu orez, mazare si trandafiri din mere Pui cu orez, mazare si trandafiri din mere

Se spală piepţii de pui şi se taie în două. Se aşază într-o cratiţă cu puţin ulei, se presară sare şi se rumenesc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez

Cand facem anghinare umpluta la cuptor, putem lasa 2-3 cm de tulpina, insa curatata foarte bine de invelisul exterior. Inainte de toate,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Plăcintă cu urdă și lobodă roșie