autor:

Fara foto

» » Aperitive

rizoto cu cascaval

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150gr cascaval, 150gr sunca presata, 100gr bulion, 1/2kg rosii-suc, 200gr unt sau margarina si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul, se prajeste in grasime, se stinge cu zeama de oase sau carne, se potriveste de sare si se da la cuptor. Cand este aproape gata, se amesteca cu o parte din cascaval ras. Se serveste cu sos tomat in care sa pus sunca taiata firisoare si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Tort aperitiv cu legume

Tort aperitiv cu legume

Morcovii, cartofii, telina si patrunjelul, toate curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150gr cascaval
  • 150gr sunca presata
  • 100gr bulion
  • 1/2kg rosii-suc
  • 200gr unt sau margarina si sare.

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

interesant ;am salvat reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu legume