autor:

Fara foto

» » Aperitive

rizoto cu cascaval

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150gr cascaval, 150gr sunca presata, 100gr bulion, 1/2kg rosii-suc, 200gr unt sau margarina si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul, se prajeste in grasime, se stinge cu zeama de oase sau carne, se potriveste de sare si se da la cuptor. Cand este aproape gata, se amesteca cu o parte din cascaval ras. Se serveste cu sos tomat in care sa pus sunca taiata firisoare si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive
Risotto cu ceapa verde

Risotto cu ceapa verde

Ceapa verde se curata si se spala, se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150gr cascaval
  • 150gr sunca presata
  • 100gr bulion
  • 1/2kg rosii-suc
  • 200gr unt sau margarina si sare.

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

interesant ;am salvat reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada cu legume