autor:

Fara foto

» » Aperitive

rizoto cu cascaval

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
300gr orez, 150gr cascaval, 150gr sunca presata, 100gr bulion, 1/2kg rosii-suc, 200gr unt sau margarina si sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul, se prajeste in grasime, se stinge cu zeama de oase sau carne, se potriveste de sare si se da la cuptor. Cand este aproape gata, se amesteca cu o parte din cascaval ras. Se serveste cu sos tomat in care sa pus sunca taiata firisoare si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se iau ciupercile şi se curăţă, după care se spală bine cu apă rece. Li se vor tăia codiţele,

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata

Fasole cu usturoi si verdeata

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva

4 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150gr cascaval
  • 150gr sunca presata
  • 100gr bulion
  • 1/2kg rosii-suc
  • 200gr unt sau margarina si sare.

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

interesant ;am salvat reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci