Ficatul se inabusa in 50 ml de ulei. Separart, in 50 ml de ulei si 50 ml de supa se inabusa ceapa, morcovii si telina, se adauga faina dizolvata in supa rece, pasta de tomate, 500 ml de supa necesara fierberii si se fierb 30 min.
Sosul rezultat se paseaza peste peste ficatei si se fierb impreuna 10 min adaugandu-se sare , piper si vin. Orezul se inabusa in uleiul ramas , se adauga restul de supa de oase de pasare si sare apoi se baga la cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii