autor:

Anonim

» » Aperitive

rizoto cu ficatei la gratar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
ficat de gaina si pui, orez, ulei, ceapa, telina radacina ,morcovi, faina, pasta de tomate, vin alb, sare, supa de pasare, cascaval, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 50 ml de ulei. Separart, in 50 ml de ulei si 50 ml de supa se inabusa ceapa, morcovii si telina, se adauga faina dizolvata in supa rece, pasta de tomate, 500 ml de supa necesara fierberii si se fierb 30 min.
Sosul rezultat se paseaza peste peste ficatei si se fierb impreuna 10 min adaugandu-se sare , piper si vin. Orezul se inabusa in uleiul ramas , se adauga restul de supa de oase de pasare si sare apoi se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto cu ficatei la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Sper ca ati petrecut cu totii frumos ziua de 1 Mai, chit ca s-a nimerit oricum intr-o zi nelucratoare.

16 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muffin cu carne

Muffin cu carne

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga,

1 vot    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB DE MIEL