Ficatul se inabusa in 50 ml de ulei. Separart, in 50 ml de ulei si 50 ml de supa se inabusa ceapa, morcovii si telina, se adauga faina dizolvata in supa rece, pasta de tomate, 500 ml de supa necesara fierberii si se fierb 30 min.
Sosul rezultat se paseaza peste peste ficatei si se fierb impreuna 10 min adaugandu-se sare , piper si vin. Orezul se inabusa in uleiul ramas , se adauga restul de supa de oase de pasare si sare apoi se baga la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii