rizoto milanez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • margarina
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • supa de oase
  • sos tomate
  • sare

Mod de preparare

Orezul se inabusa in 100 g de margarina , se adauga supa de oase, sare, se fierbe totul 5 min apoi se acopera vasul si se continua fierberea 20 min.

Ciupercile se inabusa in restul de margarina, se adauga sunca si se continua inabusirea 10 min, apoi se adauga 30 g de sos tomat si se fierbe totul l5 min.

Dupa aceasta , se preseaza vasul la cald. Inainte de servire se asaza intr-o forma ciupercile cu sunca , pilaful , se preseaza bine si se rastoarna in platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise