autor:

Anonim

» » Aperitive

rizoto milanez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
orez, margarina, sunca presata, ciuperci, cascaval, supa de oase, sos tomate, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se inabusa in 100 g de margarina , se adauga supa de oase, sare, se fierbe totul 5 min apoi se acopera vasul si se continua fierberea 20 min.
Ciupercile se inabusa in restul de margarina, se adauga sunca si se continua inabusirea 10 min, apoi se adauga 30 g de sos tomat si se fierbe totul l5 min.
Dupa aceasta , se preseaza vasul la cald. Inainte de servire se asaza intr-o forma ciupercile cu sunca , pilaful , se preseaza bine si se rastoarna in platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto milanez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • margarina
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • supa de oase
  • sos tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE PUI