autor:

Anonim

» » Aperitive

rizoto milanez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
orez, margarina, sunca presata, ciuperci, cascaval, supa de oase, sos tomate, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se inabusa in 100 g de margarina , se adauga supa de oase, sare, se fierbe totul 5 min apoi se acopera vasul si se continua fierberea 20 min.
Ciupercile se inabusa in restul de margarina, se adauga sunca si se continua inabusirea 10 min, apoi se adauga 30 g de sos tomat si se fierbe totul l5 min.
Dupa aceasta , se preseaza vasul la cald. Inainte de servire se asaza intr-o forma ciupercile cu sunca , pilaful , se preseaza bine si se rastoarna in platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "rizoto milanez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu ficatei de pui

Tarta cu ficatei de pui

Pentru aluat amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • margarina
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • supa de oase
  • sos tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei cu sunca si sos de mustar