autor:

Stan Elena

» » Aperitive

RIZOTO

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
1 cana orez, 200-300 gr.cascaval, 200-300 gr.sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste orezul bine apoi se adauga cascavalul ras si sunca presata,sare,piper si se da la cuptor 20 de minute.Cand este gata se aseaza in boluri rotunde presand bine apoi se aseaza bolul cu gura in jos pe farfurie si se rastoarna.
Se serveste cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "RIZOTO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu piept de pui si smantana

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

10 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit. Se

4 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 200-300 gr.cascaval
  • 200-300 gr.sunca presata

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena
CORNURI IN DOUA CULORI

CORNURI IN DOUA CULORI

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale. O parte ramane alba si una se pune cacao. Fiecare

50 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tort la metru

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

18 voturi    11 comentarii
30h
Torturi
Tort fulger

Tort fulger

Pe un platou aranjeaza un rand de piscoturi, pune bucatele de ananas taiate fin, apoi frisca si tot

0 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tartar de carne