Prajiturelele se fac fara coacere este un fel ciocolatina.
Intr-o craticioara se pune la fiert pe foc mic zaharul cacao si laptele si cand zaharul incepe sa se topeasca adaugam untul amestecam in continuare pana ajunge la punctul de fierbere si luam de pe foc adaugam fulgii de ovaz si untul de arahide de asemenea esenta si amestecam bine.
Pe o plansa tapetata cu hartie de copt punem cu 2linguri gramajoare din compozitie formandule cat mai rotunde caci se intaresc repede. Le lasam cateva minute pe hartie-topim intr-e timp ciocolata cu 1 lingura de ulei la ben-marie si ungem fursecurile cu putina ciocolata dupa dorinta.Sant foarte gustose si se pot mentine cateva zile la frigider.
Dupa ce s-a pregatit compozitia se poate turna intr-o forma de chec si cand dorim o taiem felii.
De asemenea se poate inlocui untul cu unt de cocos in aceeasi cantitate sau putin mai putin caci untul de cocos este mai gras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii