Untul se freaca foarte bine cu zaharul,se adauga oul,faina putin cate putin,mierea de albine,amoniacul si laptele.
Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Se introduce tava la cuptor pentru a se coace si rumeni frumos.
Pentru glazura se topesc usor toate ingredientele la baie de aburi.
Prajitura cand este gata,se raceste si se taie in romburi.Fiecare rombulet se trece prin glazura calduta,apoi se pudreaza cu nuca macinata si zahar.
Se aseaza pe un gratar sa se usuce bine,apoi se aranjeaza pe platou pentru a putea fi servite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii