1) Freci margarina cu zaharul pana devine spumoasa.Adaugi ouale pe rand, coaja de lamaie rasa, nuca macuinata si apoi, faina cernuta cu bicaronatul si pudra de cacao.Framanti pana obti un consistent si omogen.
2) Intinzi aluatul in foae, decupezi cu gura unui pahar rondele, pe caree le asezi pe o tava unsa, tapetata cu faina, si le coci la temperatura potrivita , circa 30 de minute.
3)Amesteci ciocolat si laptele la foc domol , pana devine o compozitie cremoasa . O dai depatre de pe foc si adaugi untul , putin cate putin , frecand energic.
4) Torni pr fiecare ronde glazura de ciocolata si putin frisca, asezi cate trei rondele una peste alta, avand grija ca ultima sa fie simpla, fara glazura si frisca. Aceasta se decoreza u nuca sau cu fructe confiate tocate marunt si cu aschi de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii