Reteta este plina de aroma si condimentata intr-un mod original si echilibrat, iar gustul este delicios, cu o usoara nuanta picanta. Este foarte simpla si relativ rapida, fiind o modalitate deosebita de a da gust si aroma unei retete de post.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se adauga semintele de chimen. Se prajesc, amestecand frecvent, pana ce incep sa sfaraie.
Se adauga ghimbirul si ardeiul iute si se gatesc 2 minute, amestecand frecvent.
Se adauga sarea, nucsoara, coriandrul si piperul alb, se amesteca bine, dupa care se adauga cartofii. Se amesteca si se gatesc 2-3 minute.
Se adauga fondul, se amesteca, se acopera tigaia si se fierb cartofii 20 de minute, pana ce sunt fragezi.
Se adauga sucul de lamaie si mararul si se amesteca cu grija, ca sa nu se sfarama cartofii. Se servesc fierbinti, ornati cu rondele de ardei iute si coaja de lamaie rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii