Din faina, ou,lapte,sare si piper, obtinem un aluat ca de clatita.
Ceapa o feliem la 3-4mm.
Incingem ulei in tigaie sau in ceaun.
Trecem feliile de ceapa prin aluat si le prajim in uleiul incins pe ambele parti, astfel incat sa nu se arda.Trebuie sa aiba o culoare usor aramie.Se scot de la prajit pe un prosop de hartie absorbanta.
Se servesc la aperitiv, la bere,sau peste ficat prajit sau langa carne.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii