autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rondele de ceapa in aluat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Ingrediente
2 cepe mari, 5-6 linguri faina, un ou, 1-2 linguri lapte, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, ou,lapte,sare si piper, obtinem un aluat ca de clatita.
Ceapa o feliem la 3-4mm.
Incingem ulei in tigaie sau in ceaun.
Trecem feliile de ceapa prin aluat si le prajim in uleiul incins pe ambele parti, astfel incat sa nu se arda.Trebuie sa aiba o culoare usor aramie.Se scot de la prajit pe un prosop de hartie absorbanta.
Se servesc la aperitiv, la bere,sau peste ficat prajit sau langa carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute de mazare

Chiftelute de mazare

Cum am mai spus si in alte ocazii, din cand in cand, am chef de cate-o pauza de carne si asa au aparut

4 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta cu legume si carne

Placinta cu legume si carne

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Faole pastai cu maioneza