autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rondele de ceapa in aluat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Ingrediente
2 cepe mari, 5-6 linguri faina, un ou, 1-2 linguri lapte, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, ou,lapte,sare si piper, obtinem un aluat ca de clatita.
Ceapa o feliem la 3-4mm.
Incingem ulei in tigaie sau in ceaun.
Trecem feliile de ceapa prin aluat si le prajim in uleiul incins pe ambele parti, astfel incat sa nu se arda.Trebuie sa aiba o culoare usor aramie.Se scot de la prajit pe un prosop de hartie absorbanta.
Se servesc la aperitiv, la bere,sau peste ficat prajit sau langa carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Parjolute cu legume

Parjolute cu legume

Curatam cartofii de coaja ,ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa sarata timp de 20 -25 minute.Intre

13 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci la cuptor cu menta si ananas

Ciuperci la cuptor cu menta si ananas

1) Se curata ciupercile si se spala. 2) Se rade cascavalul si mozzarella, se amesteca - in acelasi

5 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de boeuf (pentru Craciun)