autor:

kok miori

» » Aperitive

RONDELE DE CEAPA IN ALUAT

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
2cepe taiate in rondele groase de1cm tinute intr-un castron cu apa, ulei ptr prajit (prajit adinc), , ptr aluat, 1 pahar de faina, 2 lingurite de sare, 11/2 lingurita de praf de copt, 1ou despartit, 2/3 pahar lapte, 1lingura de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie in rondele groase de 1cm si se despart rondelele,se lasa intr-un vas cu apa rece 30 de minute dupa care se pun pe hirtie absorbanta sau pe un prosop curat.Se pregateste aluatul albusul vine batut aparte si adaugat la aluat astfel aluatul este mai spumos.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina aproape fierbe si se iau rondele de ceapa se tavalesc bine in aluat si se dau la prajit.Nu se adauga multe odata ptr aavea loc sa le intoarcem.Se lasa sa fie aurii si se scot pe hirtie absorbanta.Sint gustoase numai ptr acea zi dupa aceea nu ramin crocante.Se pot folosi ca combinatie la pirjoale hamburger sau sislic.
Daca ti-a placut reteta noastra "RONDELE DE CEAPA IN ALUAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Desfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
NASTRUSNICELE BUBURUZE

NASTRUSNICELE BUBURUZE

Se spala rosiile si se scoate miezul se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se

18 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2cepe taiate in rondele groase de1cm tinute intr-un castron cu apa
  • ulei ptr prajit (prajit adinc)
  • ptr aluat
  • 1 pahar de faina
  • 2 lingurite de sare
  • 11/2 lingurita de praf de copt
  • 1ou despartit
  • 2/3 pahar lapte
  • 1lingura de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Zacusca simpla