Ceapa se taie in rondele groase de 1cm si se despart rondelele,se lasa intr-un vas cu apa rece 30 de minute dupa care se pun pe hirtie absorbanta sau pe un prosop curat.Se pregateste aluatul albusul vine batut aparte si adaugat la aluat astfel aluatul este mai spumos.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina aproape fierbe si se iau rondele de ceapa se tavalesc bine in aluat si se dau la prajit.Nu se adauga multe odata ptr aavea loc sa le intoarcem.Se lasa sa fie aurii si se scot pe hirtie absorbanta.Sint gustoase numai ptr acea zi dupa aceea nu ramin crocante.Se pot folosi ca combinatie la pirjoale hamburger sau sislic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii