RONDELE DE CEAPA IN ALUAT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2cepe taiate in rondele groase de1cm tinute intr-un castron cu apa
  • ulei ptr prajit (prajit adinc)
  • ptr aluat
  • 1 pahar de faina
  • 2 lingurite de sare
  • 11/2 lingurita de praf de copt
  • 1ou despartit
  • 2/3 pahar lapte
  • 1lingura de ulei

Mod de preparare

Ceapa se taie in rondele groase de 1cm si se despart rondelele,se lasa intr-un vas cu apa rece 30 de minute dupa care se pun pe hirtie absorbanta sau pe un prosop curat.Se pregateste aluatul albusul vine batut aparte si adaugat la aluat astfel aluatul este mai spumos.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina aproape fierbe si se iau rondele de ceapa se tavalesc bine in aluat si se dau la prajit.Nu se adauga multe odata ptr aavea loc sa le intoarcem.Se lasa sa fie aurii si se scot pe hirtie absorbanta.Sint gustoase numai ptr acea zi dupa aceea nu ramin crocante.Se pot folosi ca combinatie la pirjoale hamburger sau sislic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise