Ceapa se taie in rondele groase de 1cm si se despart rondelele,se lasa intr-un vas cu apa rece 30 de minute dupa care se pun pe hirtie absorbanta sau pe un prosop curat.Se pregateste aluatul albusul vine batut aparte si adaugat la aluat astfel aluatul este mai spumos.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina aproape fierbe si se iau rondele de ceapa se tavalesc bine in aluat si se dau la prajit.Nu se adauga multe odata ptr aavea loc sa le intoarcem.Se lasa sa fie aurii si se scot pe hirtie absorbanta.Sint gustoase numai ptr acea zi dupa aceea nu ramin crocante.Se pot folosi ca combinatie la pirjoale hamburger sau sislic.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii