In mijlocul fainii se inmoaie drojdia cu putin lapte ,, apoi se amesteca cu toate ingredientele din reteta si se framanta.
Se lasa sa dospeasca, si cand e gata se intinde din tot aluatul o foaie putin mai groasa decat o muchie de cutit.
Apoi se unge cu urmatorul amestec:3,4 lingurite de unt proaspat frecat cu 3,4 lingurite de zahar si esenta de rom cat iti place de aromat.
Apoi se ruleaza foaia se taie in 7 bucati si se aseaza in forma cu partea taiata in sus.
Se pune la copt , iar cand e gata , se pudreaza cu zahar pudra si......e delicioasa!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii