autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1)250 g de ciocolată de menaj, , 250 g de margarină, 200 g de zahăr pudră, 500 g de fulgi de porumb(corn flakes), , 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră., 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.
Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde.

Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi delicat să nu zdrobiţi, dacă a mai rămas ciocolată lichidă, mai adăugaţi fulgi.

Aranjaţi pe o folie de aluminiu şi puneţi 30 de minute la frigider. (Puteţi pune şi pe o farfurie, uşor unsă cu ulei, sau în hârtii păstrate de la ciocolată.)

Se păstrează 2 sau 3 zile într-o cutie la frigider.
2) Se procedează la fel.
NOTĂ:
Este o reţetă uşoară, de pregătit cu copiii Dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu pere

Tarta cu pere

Aluatul: Frecam untul cu zaharul cu o lingura de lemn. Incorporam oul, vanilia si coaja rasa de

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    O idee excelenta si bine-nteles poate fi adaptata dupa gustul fiecaruia.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    Delicioasa si foarte frumos prezentata!*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

      Ai dreptate, Costy! E mai sănătos aşa! Mulţumesc! Se pot face tot felul de variante.

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      un deliciu!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      reteta este foarte buna, dar prefer sa fac mici modificari.pot adauga cereale integrale(mix),cu alune,stafide,seminte,elimin zaharul si adaug miere de albine,elimin margarina si adaug unt.incearca si o sa fii multumita de rezultat.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010

      Foarte buni....si arata apetisant.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1)250 g de ciocolată de menaj
  • 250 g de margarină
  • 200 g de zahăr pudră
  • 500 g de fulgi de porumb(corn flakes)
  • 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră.
  • 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Foietaj cu pere si stafide