autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1)250 g de ciocolată de menaj, , 250 g de margarină, 200 g de zahăr pudră, 500 g de fulgi de porumb(corn flakes), , 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră., 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.
Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde.

Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi delicat să nu zdrobiţi, dacă a mai rămas ciocolată lichidă, mai adăugaţi fulgi.

Aranjaţi pe o folie de aluminiu şi puneţi 30 de minute la frigider. (Puteţi pune şi pe o farfurie, uşor unsă cu ulei, sau în hârtii păstrate de la ciocolată.)

Se păstrează 2 sau 3 zile într-o cutie la frigider.
2) Se procedează la fel.
NOTĂ:
Este o reţetă uşoară, de pregătit cu copiii Dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Buseuri cu nuca

Buseuri cu nuca

Facem un aluat din: faina, ulei, apa si sare. Framantam bine pana cand aluatul devine neted si elastic.

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Gem de macese

Gem de macese

Macesele spalate,se pun intr-o oala cu apa si se lasa la fiert pana sunt moi;dupa ce s-au racit,se

2 voturi    0 comentarii
5h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    O idee excelenta si bine-nteles poate fi adaptata dupa gustul fiecaruia.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    Delicioasa si foarte frumos prezentata!*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

      Ai dreptate, Costy! E mai sănătos aşa! Mulţumesc! Se pot face tot felul de variante.

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      un deliciu!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      reteta este foarte buna, dar prefer sa fac mici modificari.pot adauga cereale integrale(mix),cu alune,stafide,seminte,elimin zaharul si adaug miere de albine,elimin margarina si adaug unt.incearca si o sa fii multumita de rezultat.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010

      Foarte buni....si arata apetisant.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1)250 g de ciocolată de menaj
  • 250 g de margarină
  • 200 g de zahăr pudră
  • 500 g de fulgi de porumb(corn flakes)
  • 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră.
  • 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

89 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Lapte de pasare(bulgari de zapada)