autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1)250 g de ciocolată de menaj, , 250 g de margarină, 200 g de zahăr pudră, 500 g de fulgi de porumb(corn flakes), , 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră., 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.
Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde.

Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi delicat să nu zdrobiţi, dacă a mai rămas ciocolată lichidă, mai adăugaţi fulgi.

Aranjaţi pe o folie de aluminiu şi puneţi 30 de minute la frigider. (Puteţi pune şi pe o farfurie, uşor unsă cu ulei, sau în hârtii păstrate de la ciocolată.)

Se păstrează 2 sau 3 zile într-o cutie la frigider.
2) Se procedează la fel.
NOTĂ:
Este o reţetă uşoară, de pregătit cu copiii Dvs.
Daca ti-a placut reteta noastra "Roses des sables(Trandafirii nisipurilor)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu dovleac(ludaie)

Prajitura cu dovleac(ludaie)

Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
prajitura bounty

prajitura bounty

Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul

8 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    O idee excelenta si bine-nteles poate fi adaptata dupa gustul fiecaruia.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    Delicioasa si foarte frumos prezentata!*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

      Ai dreptate, Costy! E mai sănătos aşa! Mulţumesc! Se pot face tot felul de variante.

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      un deliciu!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      reteta este foarte buna, dar prefer sa fac mici modificari.pot adauga cereale integrale(mix),cu alune,stafide,seminte,elimin zaharul si adaug miere de albine,elimin margarina si adaug unt.incearca si o sa fii multumita de rezultat.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010

      Foarte buni....si arata apetisant.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1)250 g de ciocolată de menaj
  • 250 g de margarină
  • 200 g de zahăr pudră
  • 500 g de fulgi de porumb(corn flakes)
  • 2)200 g de ciocolat cu lapte sau neagră.
  • 120 g de cereale Fitness sau Corn Flakes

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte interesanta idee ; si frumoasa prezentarea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gateau au chocolat