Rupeţi ciocolata bucăţele.Topiţi ciocolata şi margarina împreună în microunde(cam 1 minut) sau pe bain-marie.
Incorporaţi zahărul după ce scoateţi din microunde.
Puneţi totul într-un castron mare şi cu o porţie de fulgi. Amestecaţi delicat să nu zdrobiţi, dacă a mai rămas ciocolată lichidă, mai adăugaţi fulgi.
Aranjaţi pe o folie de aluminiu şi puneţi 30 de minute la frigider. (Puteţi pune şi pe o farfurie, uşor unsă cu ulei, sau în hârtii păstrate de la ciocolată.)
Se păstrează 2 sau 3 zile într-o cutie la frigider.
2) Se procedează la fel.
NOTĂ:
Este o reţetă uşoară, de pregătit cu copiii Dvs.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii