autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rosii "cherry" umplute

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 martie 2010

Ingrediente
rosii "cherry", 1 cutie de branza cremoasa, 2 felii de sunca presata, patrunjel verde, sare, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila speciala pt scos pulpa legumelor.Se aseaza cu gura in jos ,pe un servetel absorbant,pt a se scurge bine de zeama ramasa.Intre timp ,se amesteca branza cremoasa cu feliile de sunca presata taiate marunt si cu patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu putina sare si un pic de zeama de lamaie.Se amesteca totul bine si incepem sa umplem jumatatile noastre de rosii.Se orneaza dupa gustul si placul fiecaruia.O precizare o sa fac totusi:daca rosiile prezinta la capete o alungitura sau vedeti sa nu stau bine in farfurie,taiati un pic din varf,aceasta operatie ajuta ca rosiile sa nu se rastoarne .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii "cherry" umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de branza cu struguri

Bulete de branza cu struguri

Curăţaţi şi spălaţi ceapa pe care o tăiaţi mărunt şi spălaţi boabele de struguri. Amestecaţi

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Barcute cu branza si mac

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Un aperitiv foarte ingenios ....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoase! frumoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Imi place tare mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Apetisanta reteta,frumoasa prezentare,nota maxima din partea mea.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      interesanta reteta.am salvat-o.felicitari.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      sunt "fan"aperitive!i-mi plac!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      arata super si e usor de facut, felicitari ptr idee!

    • pusikmea

      pusikmea (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      arata super, felicitari, imi lasa gura apa:D

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Un aperitiv interesant...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Imi plac la nebunie rosiile umplute !

    • Fara foto

      Adina , 17 martie 2010

      Gustos si sanatos

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Delicioase si arata foarte bine pentru ocazii.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • rosii "cherry"
  • 1 cutie de branza cremoasa
  • 2 felii de sunca presata
  • patrunjel verde
  • sare
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Un aperitiv foarte ingenios ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
saratele