autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Rosii coapte cu sos Pesto

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
6 rosii mari si coapte, 50 g busuioc proaspat, 25 g seminte de pin prajite, 2 catei de usturoi, 100 ml ulei de masline, 25 g parmezan ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se taie rosiile jumatati si se aseaza pe un singur strat, cu partea taiata in sus, intr-o tava de copt. Se pregateste sosul Pesto: se pune busuiocul, semintele de pin si usturoiul intr-un blender si se amesteca pina se obtine o pasta. Se adauga si uleiul amestecand continuu. Se transfera intr-un castron, incorporeaza parmezanul si asezoneaza cu sare si piper. Se pune pe fiecare rosie cite 2 lingurite de sos si se da la cuptor timp de 20 min pina cind se inmoaie. Este o garnitura ideala pentru miel la gratar. Se serveste si cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte cu sos Pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba de linte

Ciorba de linte

Lintea se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare si se lasa la umflat peste noapte. A doua

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte Lintea se curata si se spala. Intr-o cratita antiaderenta se prajeste ceapa

7 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii mari si coapte
  • 50 g busuioc proaspat
  • 25 g seminte de pin prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 25 g parmezan ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Budinca de clatite cu spanac