autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii cu branza Provolone

Autor: maflo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maflo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 rosie, 2 felii de branza Provolone, oregano, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun in ulei se presara oragano destul de mult dupa care se pun feliile de branza Provolone si se pune un pic de ulei deasupra si oregano.

Se dau la cuptor pana se topeste branza , se serveste cald.

Eu aleg o tava pt cuptor de marimea feliilor de branza , cand se topeste se extinde si se pierde de aia e mai bine intr-o tava micuta.

Eu servesc acest tip de mancare ca felul unu pentru a schimba si a iesi din rutina ciorbei si a supei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu branza Provolone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cartofi graten

cartofi graten

carofii se curata si se taie felii subtiri. usturoiul se da pe razatoarea mica si se caleste cu putin

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este

11 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Interesanta reteta !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Interesant,o sa caut barnza,sa vad daca gasesc.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2 felii de branza Provolone
  • oregano
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de maflo
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca.

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi