autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii cu branza Provolone

Autor: maflo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maflo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 rosie, 2 felii de branza Provolone, oregano, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun in ulei se presara oragano destul de mult dupa care se pun feliile de branza Provolone si se pune un pic de ulei deasupra si oregano.

Se dau la cuptor pana se topeste branza , se serveste cald.

Eu aleg o tava pt cuptor de marimea feliilor de branza , cand se topeste se extinde si se pierde de aia e mai bine intr-o tava micuta.

Eu servesc acest tip de mancare ca felul unu pentru a schimba si a iesi din rutina ciorbei si a supei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu branza Provolone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pasta de branza

Pasta de branza

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita. Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade

5 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Melcisori cu spanac si branza

Melcisori cu spanac si branza

Preparam prima data aluatul . Incalzim laptele putin si dizolvam in el drojdia . Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Interesanta reteta !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Interesant,o sa caut barnza,sa vad daca gasesc.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2 felii de branza Provolone
  • oregano
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de maflo
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca.

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placintele cu ricotta si stafide