autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii cu branza Provolone

Autor: maflo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maflo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 rosie, 2 felii de branza Provolone, oregano, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun in ulei se presara oragano destul de mult dupa care se pun feliile de branza Provolone si se pune un pic de ulei deasupra si oregano.

Se dau la cuptor pana se topeste branza , se serveste cald.

Eu aleg o tava pt cuptor de marimea feliilor de branza , cand se topeste se extinde si se pierde de aia e mai bine intr-o tava micuta.

Eu servesc acest tip de mancare ca felul unu pentru a schimba si a iesi din rutina ciorbei si a supei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu branza Provolone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Oameni de zapada

Oameni de zapada

Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma

5 voturi    13 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Interesanta reteta !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Interesant,o sa caut barnza,sa vad daca gasesc.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2 felii de branza Provolone
  • oregano
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de maflo
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca.

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval umplut