Rosii cu branza telemea si ou fiert

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 100 g branza telemea
  • salata verde
  • patrunjel
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se curata si se taie feliute. Rosiile se taie feliute din partea de sus pana aproape de baza fara a fi taiate de tot si se desfac sub forma de nufar. Intre feliutele de rosii se pune alternativ o feliuta de branza, o feliuta de ou si totul se aseaza pe frunze de salata.

Pe deasupra si imprejur se pune salata rupta bucatele, patrunjel si piper.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise