autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rosii cu mozzarella

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
2 rosii mari, 2 mozzarella, ulei de masline, oregano, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se taie rosiile in felii si se aseaza pe un platou una cate una. Se presara cu sare fiecare felie in parte. Se scurge bine mozzarella de zeama si se taie in felii, la fel cum am facut cu rosiile, dupa care se adauga fiecare felie de branza deasuora la felia de rosie, se presara si aceasta cu sare, apoi se stropeste un pic de ulei de masline, iar in final se adauga oregano. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Burger cu rosii si mozzarella

Burger cu rosii si mozzarella

Burgerii: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul. Ceapa o

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi

Mod de preparare Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Bun,bun,.........................

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Delicioasa.....cu niste busuioc proaspat....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    UN DELICIU. IMI PLACE LA NEBUNIE COMBINATIA

    • carmenela

      carmenela (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Numele original al acestui fel de mincare este CAPRESE si provine da la numele insulei CAPRI unde a fost creat... multi il prefera cu busuioc aici in Italia...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Delicios...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      cu busuioc,ador mozzarella cu busuioc!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Imi place si eu pregatesc deseori cu telemea,cascaval,branza topita.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Am facut reteta dar cu...ciuperci. Trebuie sa o incerc si cu rosii...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Imi place combinatia rosii+mozarella, dar in loc de oregano, busuioc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii mari
  • 2 mozzarella
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Bun,bun,.........................

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Legume umplute cu branza si kaizer