Intr-un vas cu apa ce clocoteste puneti o lingurita de otet.Trebuie sa fiarba la foc mic.Se sparg ouale pe rand pe o farfurie si se pun in apa usor, tot pe rand.
Cand albusul se incheaga,se scot ochiurile cu o spumiera pe o farfurie calda.
Rosiile se oparesc cca 1 minut,se curata de pielite si seminte si se taie cubulete.Se scurg de zeama.
Intr-o tigaie se pune untul.Cand acesta s-a topit se adauga rosiile care se calesc si se potrivesc de sare,piper si alte condimente.
Dupa ce se calesc puneti pe un platou cald rosiile si ouale calde deasupra.Presarati cu cascaval.
Este o mancare delicioasa si usoara pentru toate anotimpurile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii