autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii cu surpriza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Ingrediente
4 rosii mai mari, 4 oua, 3-4 felii muschi file, 1 cutiuta miez de lapte cu sare Delaco, jumatate lingurita marar uscat, sare, piper, patrunjel verde, 1 lingura unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Rosiile le spalam si le taiem un capacel.
Cu o lingurita scoatem usor miezul ,sa nu crapam rosiile,pe care nu-l aruncam.
Rosiile scobite le punem 5 minute cu gura in jos sa se scurga zeama.
Le intoarcem,le presaram cu putina sare,piper si mararul uscat.
Punem cate o feliuta muschi,apoi spargem cate un ou in fiecare rosie si presaram iar putina sare si piper.
Deasupra punem cate o feliuta de miez de lapte Delaco.
Patrunjelul verde il spalam si il tocam marunt.
Miezul de rosii il bagam la robot sau il zdrobim cu furculita apoi punem un praf de sare.
Luam un vas yena(de ceramica sau roman) si il ungem cu unt.
Asezam rosiile in vas,intre ele miezul pisat,iar deasupra jumatate din patrunjelul tocat.
Dam vasul acoperit in cuptor,il aprindem si le lasam cam 45 de minute,apoi inca 15 minute descoperite.
Daca a scazut toata zeama si vi se pare ca incep sa se usuce rosiile ,adaugati putina apa clocotita,la mine nu a mai fost nevoie.
Cand sunt gata ,le scoatem ,presaram restul de patrunjel verde si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rosii surpriza, in vas de lut

Rosii surpriza, in vas de lut

Spalam rosiile, le taiem un capacel si cu o lingurita, scoatem miezul, apoi le punem pe un servet

37 voturi    26 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua prajite pane

Oua prajite pane

1.Se da in clocot apa cu sarea si otetul. 2.Se sparg pe rand intr-o ceasca 8 oua ( asa incat sa

5 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina Rusnac , 16 iulie 2013

    mmmmmmmmmmmmmmmmm

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 07 iulie 2013

    Multumesc mult!

  • Fara foto

    Sandel Papuc , 30 iunie 2013

    foarte delicioasa, merita

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii mai mari
  • 4 oua
  • 3-4 felii muschi file
  • 1 cutiuta miez de lapte cu sare Delaco
  • jumatate lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulada cu mac si sunca