rosii exotice

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 150 g sunca presata york
  • 1 piept de pui fiert
  • 2 mere optional
  • 1 salata
  • 100 g castraveti in otet
  • 500 sos roz (maioneza, ketchup,2 ling de brandy ,suc de portocale
  • 100 g masline fara samburi
  • sare

Mod de preparare

se taie o felie de la partea superioara a fiecarei rosii .cu o lingura se scoate miezul rosiei si se aseaza cu gura in jos pe servetele de bucatarie sa se scurga bine.se toaca marunt restul ingedientelor,se pun intr-un recipient adanc .intr-un alt vas se prepara maioneza cu ketchup ,2 linguri de brandy si sucul unei portocale pt

a face sosul roz.se varsa sosul roz peste ingredientele

tocate,se amesteca bine si se umplu rosiile cu aceasta compozitie.se orneaza cu castraveti si frunze de salata.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise