se taie o felie de la partea superioara a fiecarei rosii .cu o lingura se scoate miezul rosiei si se aseaza cu gura in jos pe servetele de bucatarie sa se scurga bine.se toaca marunt restul ingedientelor,se pun intr-un recipient adanc .intr-un alt vas se prepara maioneza cu ketchup ,2 linguri de brandy si sucul unei portocale pt
a face sosul roz.se varsa sosul roz peste ingredientele
tocate,se amesteca bine si se umplu rosiile cu aceasta compozitie.se orneaza cu castraveti si frunze de salata.pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii