autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

rosii exotice

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
6-8 rosii, 150 g sunca presata york, 1 piept de pui fiert, 2 mere optional, 1 salata, 100 g castraveti in otet, 500 sos roz (maioneza, ketchup,2 ling de brandy ,suc de portocale, 100 g masline fara samburi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

se taie o felie de la partea superioara a fiecarei rosii .cu o lingura se scoate miezul rosiei si se aseaza cu gura in jos pe servetele de bucatarie sa se scurga bine.se toaca marunt restul ingedientelor,se pun intr-un recipient adanc .intr-un alt vas se prepara maioneza cu ketchup ,2 linguri de brandy si sucul unei portocale pt
a face sosul roz.se varsa sosul roz peste ingredientele
tocate,se amesteca bine si se umplu rosiile cu aceasta compozitie.se orneaza cu castraveti si frunze de salata.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii exotice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 150 g sunca presata york
  • 1 piept de pui fiert
  • 2 mere optional
  • 1 salata
  • 100 g castraveti in otet
  • 500 sos roz (maioneza
  • ketchup,2 ling de brandy ,suc de portocale
  • 100 g masline fara samburi
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pateu de Conopida