Se spala rosiile si se aseaza intr-o forma plata, termorezistenta. Se adauga usturoiul curatat, uleiul de masline, otetul, zaharul si sarea si se dau la cuptorul incalzit la 200ş. Se coc rosiile circa 25 de minute, pana cand incep sa se crape si sa se rumeneasca.
Intre timp, se alege salata, se spala si se imparte pe 4 farfurii. Peste ea se aseaza branza telemea taiata in patru felii si deasupra se toarna rosiile impreuna cu zeama lasata la copt. Se presara cu piperul proaspat macinat si se servesc imediat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii