Reteta postata pe: 09 mai 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g rosii marunte, , 4 catei de usturoi, , 2 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat, , 1 lingurita zahar, , 200 g branza telemea, , 75 g salata verde, , piper proaspat macinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se spala rosiile si se aseaza intr-o forma plata, termorezistenta. Se adauga usturoiul curatat, uleiul de masline, otetul, zaharul si sarea si se dau la cuptorul incalzit la 200ş. Se coc rosiile circa 25 de minute, pana cand incep sa se crape si sa se rumeneasca.
Intre timp, se alege salata, se spala si se imparte pe 4 farfurii. Peste ea se aseaza branza telemea taiata in patru felii si deasupra se toarna rosiile impreuna cu zeama lasata la copt. Se presara cu piperul proaspat macinat si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii la cuptor cu branza telemea" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu
0 voturi
0 comentarii
50 min
Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri.
Adaugam praful de copt, sare, piper,
1 vot
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate