autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

rosii pane

Autor: Anca Ciortan (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Ciortan (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 octombrie 2006

Ingrediente
6 rosii, 3 catei usturoi, nucsoara, 2 oua, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile rondele mai groase si se dau cu sare.Ouale se bat bine cu sarea si nucsoara. Feliile de rosii se dau prin faina apoi prin ou si se prajesc. Apoi se prepara un sos din usturoi maruntit, sare, ulei (ca o maioneza). Peste feliile prajite se toarna sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane cu sos de rosii

Dovlecei pane cu sos de rosii

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii Pane cu Mujdei

Rosii Pane cu Mujdei

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile

5 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ghiveci de vara